Anal İlişkinin Zararları

*  Kadının makatındaki bakteriler penisten içeri girerek, prostat veya idrar torbası gibi organlara ilerler. Bu nedenle hastalık oluşturabilir.

*  Uzmanlar anal ilişkide, AIDS ve diğer cinsel hastalıkların bulaşma riskinin iki kat arttığını belirtmektedirler.

*  Anüsten yapılan bir ilişkide kadında şiddetli acı ve ilişki sonrası ağrılar, kanamalar ve yırtılmalar meydana gelebilir. Ameliyata kadar giden sorunlar olabilmektedir.

*  Sadece bu faktörler açısından değil, yanı sıra erkek ve kadın için cinsel yolla bulaşan hastalıklara davetiye çıkarması demektir.

*  Makattaki tahrişe bağlı olarak hemoroit oluşumu görülebilir.

*  Zaman içinde anüste bir gevşeklik ortaya çıkabilir ve bu sebeple kadın dışkısını kaçırır duruma gelebilir.

*  Bu ilişki tarzı, psikolojik olarak kadına huzursuzluk vermekte ve suçluluk duygusu uyandırmaktadır.

TERS İLİŞKİ VE İSLAM
İslam dini de anal ilişkiyi ayetlerin ışığında kesinlikle yasaklamaktadır. Kur’an ayetleri bu konuda “O sıkıntılı bir şeydir. ”Aybaşı halinde kadınlardan uzak durun, temizlenmelerine kadar onlara yanaşmayın. Ama temizlendikleri zaman, Allah’ın size buyurduğu yoldan onlara yaklaşın. Allah çok tövbe edenleri sever ve çok temizlenenleri sever.” şekline ifade edilmektedir.

Yine “Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah’tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O’nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!” (2, 223) Bu ayette de Kur’an’da cinsî münasebetin ana hedefi neslin devamı olduğu açıklanmış ve kadının vajinası olmak şartıyla, ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir.

Birkaç hadiste de Peygamber Efendimiz: “Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır.” buyurur. Başka bir hadislerinde de: “Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz” buyururlar.

0 Yorum:

Hakkında Bilgi - Teknoloji Hakkında Bilgi, Sağlık Hakkında Bilgi, Eğitim Hakkında Bilgi,Kültür Hakkında Bilgi, Sanat Hakkında Bilgi, Din Hakkında Bilgi, Türkiye Hakkında Bilgi, Yaşam Hakkında Bilgi, Bilim Hakkında Bilgi ve Hakkında Bilgi aradığınız birçok şeyi bulabileceğiniz blog sitesi..